KT-Electronic Kft.
2040 Budaörs, Gyár u. 2.
BITEP Ipari Park, Gábor Dénes krt. 1100.

Hírek, események

Akciós műszerek

[2017.04.12.]

Készletkisöprési akciónkban megtalálható pár régóta ismert műszerünk, most...

Bővebben

Új termék a KT kínálatában

[2016.01.22.]

Örömmel értesítjük kedves Partnereinket, hogy kínálatunk ismét bővült egy...

Bővebben

KT-Electronic hírlevél

[2014.08.19.]

Kedves Partnereink!

 

Aktuális hírlevelünk témája az IPTV-ben gondolkodóknak...

Bővebben

Publikációk

Szolgáltatások GPON hálózatotkon

[2014.11.20.]

Milyen szolgáltatásokat tudunk nyújtani egy FttX hálózaton ?

További publikációk

KT-Electronic CATV üzletág

A KT-Electronic Magyarország legrégebbi és mindmáig piacvezető vállalkozása a kábeltelevíziós hálózatokat minőségi építőelemekkel ellátó platformon. A HFC (hibrid fiber-coax) aktív és passzív építőelemek forgalmazása mellett ma már szintén piacvezető a digitális technológiákban is. Digitális fejállomások, hozzáférés-korlátozás IP technológia stb.

Cégünknek 96%-os résztulajdonosa az ugyancsak hasonló profilú svájci Teletronik AG, mely az európai, amerikai és az ázsiai piacokon is igen jól ismert részvénytársaság.

Vállalatunk 25 éves hazai gyakorlattal, tapasztalattal rendelkezik. A lehető legkorszerűbb technológiákat forgalmazza elérhető áron és kedvező fizetési feltételekkel. Mivel cégünk volt a tulajdonosa az első és máig legnagyobb magyarországi CATV hálózatnak is, nem egyszerűen csak kereskedünk, hanem segítünk megtalálni a legjobb és legkedvezőbb feltételeket partnereinknek, meghozni a legjobb döntést bármilyen beruházásról legyen is szó. A legkisebb családi házas hálózattól a legnagyobb, kombinált távközlés-technikai rendszerig, szinte minden területen.

Közvetlen gyári képviseletként az általunk forgalmazott eszközöket a lehető legjobb kondíciókkal kínáljuk. A legjobb ár/minőség arány cégünk legnagyobb garanciája!

Az általunk forgalmazott eszközök alkalmasak a ma nyújtható legkorszerűbb távközlési szolgáltatásra: kábeltelevízió, kábeltelefon, nagysebességű Internet, VOD, NVOD, stb.

Referenciáink között megtalálhatóak a legnagyobb hazai kábelhálózatok, úgy mint a T-Kábel, UPC, FiberNet, DIGI TV, PR-Telecom, Tarr-Kábel és talán az összes többi, kisebb hazai kábeltévés rendszer is.

Egyik új és technológiában is legújabb referenciánk (európai viszonylatban is az egyik legnagyobb) az Antenna Hungária DVB-T és AM-Mikro digitalizálása, melyhez cégünk szállította a hozzáférés korlátozás technológiát, valamint közel 100 ezer digitális DVB-C (kábel) STB-t.

Partnereink megelégedettségét jelzi folyamatosan növekvő forgalmunk, melyet igyekszünk a jövőben tovább növelni.

Kis Péter
Ügyvezető

KT-Electronic