KT-Electronic Kft.
2040 Budaörs, Gyár u. 2.
BITEP Ipari Park, Gábor Dénes krt. 1100.

Hírek, események

Akciós műszerek

[2017.04.12.]

Készletkisöprési akciónkban megtalálható pár régóta ismert műszerünk, most...

Bővebben

Új termék a KT kínálatában

[2016.01.22.]

Örömmel értesítjük kedves Partnereinket, hogy kínálatunk ismét bővült egy...

Bővebben

KT-Electronic hírlevél

[2014.08.19.]

Kedves Partnereink!

 

Aktuális hírlevelünk témája az IPTV-ben gondolkodóknak...

Bővebben

Publikációk

Szolgáltatások GPON hálózatotkon

[2014.11.20.]

Milyen szolgáltatásokat tudunk nyújtani egy FttX hálózaton ?

További publikációk

Disztribúciók Ismerje meg közelebbről az általunk forgalmazott termékek gyártóit

Teletronik AG

A 25 éves múltra visszatekintő svájci Teletronik AG fő profilja az aktív és passzív kábeltelevíziós építőelemek gyártása és forgalmazása. Az évtizedek alatt e téren összegyűjtött tapasztalata, határozott, piacorientált üzleti stratégiája és versenyképes árai a telekommunikációs piac meghatározó szereplőjévé tették.

weboldal

Casa Systems

Az amerikai gyártó jelenti a legjobb megoldást a nagy sávszélesség igényű IP szolgáltatások (IPTV, vagy Video over IP, VoIP) és a tradicionális szélessávú szolgáltatások feltételeinek megteremtésére. A CASA termékcsalád minden egyes tagja rugalmasan szabályozható fejállomási eszköz, amellyel szükségtelenné válnak a párhuzamos fejlesztések az MPEG TV, IP TV bypass és a DOCSIS szélessávú szolgáltatási hátterek kialakítására.

weboldal

Sencore

Sencore is an engineering leader in the development of high-quality signal transmission solutions for the broadcast, cable, satellite, IPTV, and professional audio/video markets. The company\'s world-class portfolio includes video delivery products, system monitoring and analysis solutions, and test and measurement equipment, all designed to support system interoperability and backed by best-in-class customer support. Sencore meets the rapidly changing needs of modern media by ensuring the efficient delivery of high-quality video from the source to the home.

weboldal

Irdeto

Több mint 40 éves fennállása óta, a kiterjedt, magas színvonalú technológiai háttérnek és a folyamatosan megújuló biztonsági fejlesztéseknek hála, az Irdeto mára a világ egyik legfejlettebb médiavállalata lett a digitális tartalomvédelem területén.

weboldal

DASAN

A koreai gyártó különféle FTTx hálózatokhoz kínál aktív eszközöket. Sokoldalúan bővíthető OLT platformok és végberendezések nagy választékban, igény szerint választható GEPON vagy GPON szabvánnyal. Termékeik egyedülálló WDM PON megoldást kínálnak a szálkapacitás jobb kihasználására, teljes körű IPTV, VOIP támogatással.

weboldal

Rover

A 30 éves olasz cég üzleti stratégiája közérthető és világos. Folyamatos technikai fejlesztések, flexibilis, gyors reagálás a piaci eseményekre és a minőség iráni elkötelezettség. Ez a szemlélet teszi a Rover mérőműszereit és fejállomáseszközeit a piac elismert szereplőivé.

weboldal

Sefram

1947 óta működő francia műszergyártó Európa egyik legrégebbi méréstechnikai cége. Az évtizedek alatt szerzett tapasztalat és a folyamatos kutatás-fejlesztés kiváló minőségű eszközeikben is tetten érhető, melyek a nagy múltú céget a telekommunikációs műszerpiac élvonalába emelik.

weboldal

Ripley

Az amerikai cég kábelek és vezetékek szereléséhez gyártja kiváló minőségű eszközeit immáron harminc éve. Széleskörű kínálatában minden lehetséges munkafolyamathoz megtalálhatók a különböző eszközök.

weboldal

CablePrep

Az amerikai szerszámgyártó majd minden kábel szereléséhez kínál alternatívát. Precíziós mégis könnyen használható magas minőségű blankoló, coring, krimpelő, vágó és tisztító eszközei minden telekommunikációs hálózat építésénél jó szolgálatot tesznek.

weboldal

Metz

A szalagrögzítés területén széles választékkal rendelkező cég termékei között megtalálhatók a hálózatépítés során alkalmazható legkülönfélébb megoldások. Tömlőbilincsek, kábelrögzítők, tartószerkezetek, adapterek, védőelemek, stb.

weboldal

Wellav

A Wellav az egyik vezető távolkeleti digitális fejállomás eszközöket fejlesztő és gyártó cége. 80 országban több mint 900 operátor használja a termékeit.

weboldal

ATX Networks

Az ATX Networks egy teljesen más szemlélettel közelíti meg a transcoderek világát. A VersAtive ® Pro célja az volt, hogy a leginkább pénztárcabarát megoldást a professzionális minőséggel ötvözze a transcoder piacon. A kiváló minőségű video minimális átviteli sebesség, és egy license free  rendszer egyedülállóvá teszi az iparágban, amely az ügyfeleknek megadja azt a szabadságot, hogy a konfigurációt úgy, ahogy, amikor és ahogyan akarják, úgy módosítják, mert nem license-hez kötött a használat.

weboldal

Polytron

A Polytron több mint 40 éve fejleszt és gyárt kiváló termékeket RF jelfeldolgozásban MATV, SMATV és CATV rendszerekhez.  Tényleg “Made in Germany”!

weboldal

InnoIstrument

INNO Instrument Inc., based in Seoul, Korea, was founded in 2007. Since then, its products have been rapidly developed based on tailoring the customers\' needs in telecommunication industry. INNO Instrument\'s product line includes: ARC Fusion Splicers, High Precision Cleaver and other accessories. They are the key tools for telecommunication industry used in fiber deployment and fiber-optic networks maintenance. 

weboldal

IP.Netcom

Egy osztrák székhelyű szoftverfejlesztő cég, mely elsősorban HbbTV és IPTV rendszerek fejlesztésével foglakozik.

weboldal